Content1 | col2

Bygningens smykke og møtested:

Trapper i granitt og skifer

Trapper i naturstein har smykket arkitektoniske byggverk i århundrer på grunn av dens slitestyrke og estetiske verdi. Steintrappen gir en økt opplevelse av storhet når man går inn i en bygning, og er et naturlig møte- og oppholdssted. Ser du etter en profesjonell leverandør med lang erfaring bør du snakke med oss.

JOGRA Steinindustri AS er Norges ledende leverandør av naturstein til proffmarkedet, og leverer til anlegg hovedsakelig i Norge og Skandinavia.

Våre kunder er hovedsakelig, anleggsgartnere og entreprenører. Som proffkunde hos JOGRA har du en sparringspartner som gjerne bistår med nyttige råd og veiledning slik at du kan gjøre en god kjøpsbeslutning.

Med to egne steinbrudd, egen produksjonsavdeling og landets største lager med naturstein er vi svært leveringsdyktige og konkurransedyktige på pris.

Ulike typer trapper

Vi leverer i hovedsak tre typer trapper:

  • Fliser til forblending av trapp.
  • Massive trapper satt sammen av granitt- eller skiferblokker
  • Massive trapp i én hel granittblokk

Praktisk informasjon

Et anbefalt forhold kan beskrives etter formelen:

2x opptrinnets høyde + inntrinnets bredde = 60-70 cm. Inntrinnet bør ha et fall mot kanten, ca 1 cm, for at vannet skal renne av. Mellom hvert trinn bør det være en fuge på ca. 1 cm.

Levering

JOGRA tar ut granittblokker fra egne brudd ved behov, og kan også levere trapper i skifer. Ring oss på 69 14 80 80 for mer informasjon, eller send inn skjemaet nedenfor og vi vil ta kontakt med deg.

Kontakt oss

Navn Selskap
E-post Kommentar:
Telefon:
Privatkunde? Vi håndterer kun bedriftskunder, men send oss alikevel en henvendelse så videreformidler vi den til en av våre samarbeidspartnere.