Content1 | col2

Vern og pryd:

Stolper og pullerter i granitt

Granittstolper og pullerter har lenge blitt brukt for å verne om byens sosiale pusterom, som torg og parker, hvor voksne og barn kan bevege og oppholde seg uten tanke på biltrafikk. Hvis du ser etter en erfaren leverandør av granittstolper bør du snakke med oss.

Våre kunder er hovedsakelig, anleggsgartnere og entreprenører. Som proffkunde hos JOGRA har du en sparringspartner som gjerne bistår med nyttige råd og veiledning slik at du kan gjøre en god kjøpsbeslutning.

Med to egne steinbrudd, egen produksjonsavdeling og landets største lager med naturstein er vi svært leveringsdyktige og konkurransedyktige på pris.

Hvorfor granitt i stedet for stål eller tre?

Stolper i granitt har den suveren lengste levetiden, men gir også den største sikkerheten for myke trafikanter, da de tåler mer. Der tre kan forvitre og stål kan ruste, vil steinen alltid forbli.

Granittstolpens mange bruksområder

Stolper i granitt er effektive i å forhindre uønsket biltrafikk, samtidig som de på en elegant måte sikrer fremkommeligheten til fotgjengerne. Stolper brukes ofte på torg, gågater, parkeringsplasser og kaianlegg. Men også på private gårdsplasser, og som naturlige avslutninger på murer.

Ulike typer granittstolper

Vi spesialproduserer granittstolper etter dine spesifikasjoner og lagerfører de mest brukte dimensjonene. Velg mellom et sylinderformet, rundt, råhugget, prikkhugget eller flammet finish. Råhuggede stolper kan leveres med hull til montering av kjetting.

Levering

JOGRA har stolper på lager, og tar ut granittblokker i egne brudd ved behov. Ring oss på 69 14 80 80 for mer informasjon, eller send inn skjemaet nedenfor og vi vil ta kontakt med deg.