Content1 | col2

Sikrere fremkomst:

Taktile belegg

Taktil merking brukes i gatemiljøet for å hjelpe blinde og svaksynte til sikrere fremkomst og er samtidig en vakker dekor i gatebildet. Hvis du ser etter en profesjonell leverandør av taktile belegg bør du snakke med oss.

JOGRA Steinindustri AS er Norges ledende leverandør av naturstein til proffmarkedet, og har levert taktile belegg til både trapper og gategrunn over hele landet og Skandinavia.

Våre kunder er hovedsakelig, anleggsgartnere og entreprenører. Som proffkunde hos JOGRA har du en sparringspartner som gjerne bistår med nyttige råd og veiledning slik at du kan gjøre en god kjøpsbeslutning.

Med to egne steinbrudd, egen produksjonsavdeling og landets største lager med naturstein er vi svært leveringsdyktige og konkurransedyktige på pris.

JOGRA produserer og leverer taktile belegg til både trapper og gategrunn. Granitt er ekstremt holdbare mot slitasje og miljøbelastninger og vil i motsetning til betong ha en levetid over flere generasjoner.

Om taktil merking

Når fotgjengeren beveger seg på gategrunn vil et skille i overflaten på gangarealet være en indikator som formidler en viktig beskjed. Det finnes tre hovedtyper indikatorer:

  • Ledelinjer – gir retningsinformasjon, og legges som riller eller striper i fartsretningen. 
  • Varselfelt – gir varsel om mulige farer, er noe bredere og kjennetegnes av kuler, striper eller riller på tvers.
  • Informasjonsfelt – eller oppmerksomhetsfelt, markerer valg og informerer om viktige funksjoner. Kan bestå av tversgående kuler, riller eller striper. 

Se forøvrig Ledelinjer i gategrunn, veileder utgitt av Sosial- og helsedirektoratet, Deltasenteret.

Levering

JOGRA har lang erfaring i å spesialprodusere taktile belegg i naturstein. Ring oss på 69 14 80 80 for mer informasjon, eller send inn skjemaet nedenfor og vi vil ta kontakt med deg.

Kontakt oss

Navn Selskap
E-post Kommentar:
Telefon:
Privatkunde? Vi håndterer kun bedriftskunder, men send oss alikevel en henvendelse så videreformidler vi den til en av våre samarbeidspartnere.