Content1 | col2

Stort utvalg:

Gulv og fliser

Skap eksklusive og særegne gulv med fliser av ekte naturstein. JOGRA har et bredt utvalg av fliser, så snakk gjerne med oss om ditt neste prosjekt. 

JOGRA Steinindustri AS er Norges ledende leverandør av naturstein til proffmarkedet. Kundene våre er hovedsakelig landskapsarkitekter, anleggsgartnere og entreprenører.

Som proffkunde hos JOGRA har du en sparringspartner som gjerne bistår med nyttige råd og veiledning slik at du kan gjøre en god kjøpsbeslutning.

Med to egne steinbrudd, egen produksjonsavdeling og landets største lager med naturstein er vi svært leveringsdyktige og konkurransedyktige på pris.

Gulvfliser av naturstein

Fliser i naturstein vil gi et solid helhetsinntrykk, er enkle å jobbe med og leveres i utallige formater, nyanser og bergarter. JOGRA leverer gulvfliser i både skifer, granitt, marmor og kalkstein.

I steinfamilien har skifer og marmor den mest varierte overflaten, både når det gjelder struktur og fargespill. Granitt er den hardeste natursteinen, mens marmor og kalkstein er noe mer porøse og absorberer lettere vann dersom de ikke impregneres.

Stort kreativt spillerom

Med det store utvalget av fliser har arkitekten har et stort spillerom for sin kreativitet, og kan skape alt fra minimalistiske og stilrene steingulv til gulv med fargerike mønster og kunstneriske detaljer.

Bruksområder

Natursteinsfliser kan brukes over alt i bygninger, både i private boliger og hytter eller på kjøpesenter, i næringsbygg eller i offentlige bygg som biblioteker og sykehus. Ikke en flis er lik, noe som gir sluttresultatet et unikt særpreg som sammen med den ekstreme slitestyrken høyner byggets verdi og varighet.

Levering

JOGRA har et bredt utvalg av fliser i naturstein. Ring oss på telefon 69 14 80 80 eller kontakt oss via skjemaet nedenfor og vi vil ta kontakt med deg.

Kontakt oss

Navn Selskap
E-post Kommentar:
Telefon:
Privatkunde? Vi håndterer kun bedriftskunder, men send oss alikevel en henvendelse så videreformidler vi den til en av våre samarbeidspartnere.