Content1 | col2

Fra rasteplasser til monumenter:

Møbler og dekor i granitt

Granitt kan både være kunst og bruksgjenstand på én gang. JOGRA har lang erfaring i å levere møbler i granitt til rasteplasser og offentlige uteområder. Vi leverer også dekor i form av bautaer og monumenter. Snakk med oss hvis du ønsker å gjøre noe kreativt med granitt.

JOGRA Steinindustri AS er Norges ledende leverandør av naturstein til proffmarkedet, og har levert møbler og dekor i granitt til hele Skandinavia.

Våre kunder er hovedsakelig, anleggsgartnere og entreprenører. Som proffkunde hos JOGRA har du en sparringspartner som gjerne bistår med nyttige råd og veiledning slik at du kan gjøre en god kjøpsbeslutning.

Med to egne steinbrudd, egen produksjonsavdeling og landets største lager med naturstein er vi svært leveringsdyktige og konkurransedyktige på pris.

Hvorfor granittmøbler, og ikke tre?

Det er åpenbare fordeler ved å velge granitt fremfor tre. Bare på 100 år vil tremøblene ha blitt byttet ut 4-5 ganger, da trevirke har en begrenset levetid.

  • Vedlikeholdsfritt
  • Tåler alle årstider
  • Levetid på mange tiår
  • Robuste og tåler ekstrem mekanisk belastning
  • En økonomisk fornuftig løsning

Levering

JOGRA tar ut granittblokker i egne brudd og spesialproduserer møbler og kunst etter dine ønsker og spesifikasjoner. Vi bidrar også med ideer på hva som er mulig å få til. Ring oss på 69 14 80 80 for mer informasjon, eller send inn skjemaet nedenfor og vi vil ta kontakt med deg.

Kontakt oss

Navn Selskap
E-post Kommentar:
Telefon:
Privatkunde? Vi håndterer kun bedriftskunder, men send oss alikevel en henvendelse så videreformidler vi den til en av våre samarbeidspartnere.