Content1 | col2

Atmosfære og stil:

Fasader i naturstein

Med ekte naturstein kan du skape vakre fasader med atmosfære og stil som vil bli satt pris på i generasjoner fremover. JOGRA har lang erfaring i å levere fasadeløsninger i form av forblending eller fliser. Snakk gjerne med oss om ditt neste prosjekt. 

JOGRA Steinindustri AS er Norges ledende leverandør av naturstein til proffmarkedet, og har levert fliser og forblending til fasadeprosjekter over hele landet.

Våre kunder er hovedsakelig anleggsgartnere og entreprenører. Som proffkunde hos JOGRA har du en sparringspartner som gjerne bistår med nyttige råd og veiledning slik at du kan gjøre en god kjøpsbeslutning.

Med to egne steinbrudd, egen produksjonsavdeling og landets største lager med naturstein er vi svært leveringsdyktige og konkurransedyktige på pris.

Forblending

Utendørs byggverk må tåle hard medfart fra vær og vind, og ikke minst mennesker, maskiner og dyr. Ved å kle overflaten med forblendingsmateriale av naturstein får konstruksjonen både beskyttelse og et vakkert ytre.

For flater med mye berøring kan man med fordel benytte tynne, polerte fasadeplater. JOGRA leverer forblending i både skifer og granitt.

Fliser

Fliser i naturstein vil gi et solid helhetsinntrykk, er enkle å jobbe med og leveres i en rekke formater, nyanser og bergarter. JOGRA leverer fliser i både skifer, granitt, marmor og kalkstein.

I steinfamilien er skifer og marmor de som har den mest varierte overflaten, både når det gjelder struktur og fargespill. Granitt er den hardeste natursteinen. Marmor og kalkstein er noe mer porøst og absorberer lettere vann dersom den ikke impregneres.

Levering

JOGRA spesialproduserer forblending i skifer og granitt på forespørsel og har et stort utvalg i natursteinsfliser. Ring oss på 69 14 80 80 for mer informasjon, eller send inn skjemaet nedenfor og vi vil ta kontakt med deg.

Kontakt oss

Navn Selskap
E-post Kommentar:
Telefon:
Privatkunde? Vi håndterer kun bedriftskunder, men send oss alikevel en henvendelse så videreformidler vi den til en av våre samarbeidspartnere.