Content1 | col2

Eksklusivt og vakkert

Heller

Med heller i naturstein kan man utsmykke torg, gater, gangveier, terrasser, fortau og oppholdsarealer med et underlag som vil bestå i generasjoner og som gir et vakkert og eksklusivt preg. Hvis du ser etter en profesjonell leverandør av heller bør du snakke med oss.

JOGRA Steinindustri AS er Norges ledende leverandør av naturstein til proffmarkedet og har levert heller i granitt og skifer til gatemiljøer flere steder i landet og i Skandinavia.

Våre kunder er hovedsakelig landskapsarkitekter, anleggsgartnere og entreprenører. Som proffkunde hos JOGRA har du en sparringspartner som gjerne bistår med nyttige råd og veiledning slik at du kan gjøre en god kjøpsbeslutning.

Med to egne steinbrudd, egen produksjonsavdeling og landets største lager med naturstein er vi svært leveringsdyktige og konkurransedyktige på pris.

Heller i granitt og skifer

Mens støpte heller av betong har en maksimal levetid på 20-30 år, har de fleste bergarter en ekstrem holdbarhet mot slitasje og miljøbelastninger, med en levetid over flere generasjoner.

Vi leverer heller i både granitt og skifer, og noe av granitten tar vi ut fra våre steinbrudd i Røyken og Iddefjord.

Sett ditt eget preg på utegulvet

Naturstein leveres i en rekke ulike nyanser og farger og du kan sette ditt eget preg på utemiljøet ved å kombinere dette med ulike overflatestrukturer.

Du kan velge mellom gradhogd, saget, slipt eller flammet overflate. Tykkelsen tilpasser vi i forhold til overflatemålet og den maksimale belastning hellene må tåle.

Levering

JOGRA har heller av skifer og granitt på lager og tar ut granittheller i egne brudd ved behov. Ring oss på 69 14 80 80 for mer informasjon, eller send inn skjemaet nedenfor og vi vil ta kontakt med deg.