Content1 | col2

Naturstenskompaniet Norge AS

Naturstenkompaniet Norge AS er landets ledende leverandør av naturstein i granitt og skifer til det profesjonelle ute- og innendørsmarkedet, og den eneste komplette leverandøren med egne steinbrudd med uttak av granitt. Våre kunder er hovedsakelig landskapsarkitekter, anleggsgartnere og entreprenører.

En komplett leverandør

Det er stort sett kreativiteten som setter grensene for hva vi kan levere av gatestein, heller, kantstein, gulv, mur, stolper, trapper, taktile belegg og stein til mer spesielle formål. Og vi har selvsagt også en rekke standardprodukter på lager.

Med fokus på etisk handel

Natursteinen henter vi ut fra egne steinbrudd i Røyken og i Iddefjord. Granitten foredles ved produksjonsanlegget vårt i Sarpsborg. For å komplettere vårt tilbud importerer vi også naturstein fra Asia og Europa. Naturstenskompaniet ønsker å være en foregangsbedrift i etisk handel, og pålegger våre underleverandører å dokumentere at de ikke bruker barnearbeidere og at de ansatte har gode arbeidsforhold.

Leverer over natten

Naturstenskompaniet har hovedkontor og lager i Sarpsborg og Fredrikstad, og salgskontor og lager i Trondheim. Med landets største lagerbeholdning av naturstein og et godt logistikkapparat leverer vi stort sett varene over natten, og på 3 dager til Nord-Norge. Trenger du hjelp av steinhugger kan du bestille servicebil, og vi vil raskt være på pletten.

Siden 1976

Naturstenskompaniet Norge AS ble stiftet 1. juni 1976 og eies av AP Sten Sweden AB. Selskapet er medlem av Maskinentreprenørenes Forening.

Kontaktinformasjon og veibeskrivelse »

Kontakt oss

Navn Selskap
E-post Kommentar:
Telefon:
Privatkunde? Vi håndterer kun bedriftskunder, men send oss alikevel en henvendelse så videreformidler vi den til en av våre samarbeidspartnere.