Content1 | col2

Produktportefølje

Det mest komplette utvalget

Naturstenskompaniet har landets mest komplette utvalg og den største lagerbeholdningen av naturstein og vi leverer vi stort sett varene over natten. Les mer om våre produkter under, eller ring oss på telefon 69 14 80 80 nå for en prat om ditt behov.

Gatestein

 18.09.2012 Gatestein i granitt gir gatebildet et historisk sus. I tillegg er naturstein mer økonomisk og miljøvennlig enn andre belegningsmaterialer. I en jungel av alternativer kan vi gi deg gode råd basert på mange års produksjon, import og salg av gatestein. Les mer »

Heller

 18.09.2012 Med heller i naturstein kan man utsmykke torg, gater, gangveier, terrasser, fortau og oppholdsarealer med et underlag som vil bestå i generasjoner og som gir et vakkert og eksklusivt preg. Hvis du ser etter en profesjonell leverandør av heller bør du snakke med oss. Les mer »

Kantstein

 19.09.2012 Kantstein har blitt brukt i uminnelige tider på grunn av dens dekorative og praktiske egenart og ikke minst dens evne til å tåle ekstreme påkjenninger. Hvis du ser etter en profesjonell leverandør av kantstein bør du snakke med oss. Les mer »

Taktile belegg

 27.02.2013 Taktil merking brukes i gatemiljøet for å hjelpe blinde og svaksynte til sikrere fremkomst og er samtidig en vakker dekor i gatebildet. Hvis du ser etter en profesjonell leverandør av taktile belegg bør du snakke med oss. Les mer »

Granittmur

 27.02.2013 I årtusener har steinmuren symbolisert storhet og beskyttet kulturer og nasjoner fra utenforstående krefter. Mur i granitt er både en pryd i landskapet og en fin måte å bearbeide terreng på, hvor man enkelt kan oppnå en romskapende effekt. Hvis du ser etter en profesjonell leverandør av granittmur bør du snakke med oss. Les mer »

Fasader i naturstein

 27.02.2013 Med ekte naturstein kan du skape vakre fasader med atmosfære og stil som vil bli satt pris på i generasjoner fremover. JOGRA har lang erfaring i å levere fasadeløsninger i form av forblending eller fliser. Snakk gjerne med oss om ditt neste prosjekt.  Les mer »

Stolper og pullerter i granitt

 27.02.2013 Granittstolper og pullerter har lenge blitt brukt for å verne om byens sosiale pusterom, som torg og parker, hvor voksne og barn kan bevege og oppholde seg uten tanke på biltrafikk. Hvis du ser etter en erfaren leverandør av granittstolper bør du snakke med oss. Les mer »

Trapper i granitt og skifer

 27.02.2013 Trapper i naturstein har smykket arkitektoniske byggverk i århundrer på grunn av dens slitestyrke og estetiske verdi. Steintrappen gir en økt opplevelse av storhet når man går inn i en bygning, og er et naturlig møte- og oppholdssted. Ser du etter en profesjonell leverandør med lang erfaring bør du snakke med oss. Les mer »

Møbler og dekor i granitt

 27.02.2013 Granitt kan både være kunst og bruksgjenstand på én gang. JOGRA har lang erfaring i å levere møbler i granitt til rasteplasser og offentlige uteområder. Vi leverer også dekor i form av bautaer og monumenter. Snakk med oss hvis du ønsker å gjøre noe kreativt med granitt. Les mer »

Gulv og fliser

 27.02.2013 Skap eksklusive og særegne gulv med fliser av ekte naturstein. JOGRA har et bredt utvalg av fliser, så snakk gjerne med oss om ditt neste prosjekt.  Les mer »